Weer eens aan het werk

Hallo allemaal!

Ja, jullie lezen het goed, na maanden lang luieren en reizen is Kim weer eens aan het werk. Nou ja, werk.... zo zou je het kunnen noemen. Nadat Jelle en ik in Cairns zijn aangekomen en daar een paar gezellige dagen hebben gehad, waarin Jelle ook nog een skydive heeft gemaakt, heb ik hem op het vliegtuig gezet naar Nederland. Snik! Daarna ben ik 2 dagen naar Cape Tribulation geweest, de enige plek ter wereld waar tropisch regenwoud en reef aan elkaar grenzen.

Dinsdag heb ik Cairns verlaten en ik ben nu aan het werk Springmount Station, een paardrijfarm. Erg gezellig hier en ik mag iedere dag de toeristen meenemen op buitenritten. Prima dus! Ben hier wel weer te ver van de bewoonde wereld voor mobiel netwerk, dus sms-en gaat voorlopig even niet. Als je benieuwd ben waar ik nu zit kun je even op de site kijken: www.springmountstation.com. Tot mails!

Liefs Kim

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer