Tasmanie

Dag lieve allemaal,

Even een spoedbericht, want ik heb nog maar 8 internetminuten, maar wil jullie toch even op de hoogte houden. Ben inmiddels eindelijk klaar met werken, laatste week record gewerkt van 100 uur in 8 dagen, hoog tijd om te genieten dus! De laatste week op het werk was wel heel gezellig: 2 keer uit op kosten van de baas (zelfs in de VIP-lounge van het casino geweest, waarvoor je meer dan 30.000 dollar per maand moet vergokken, wat mijn baas dus blijkbaar deed.... had hij beter aan mij kunnen gevevn, maar ja) en de laatste dag gezellig met alle collega's wezen eten.

Vorige week woensdag stapte ik op het vliegtuig naar Tasmanie, met mijn net nieuw gekochte.....digitale camera!!!! Nog even geduldig wachten, maar dan gaat het eindelijk gebeuren: Kim's foto's online! (hoop ik) In Tasmanie aangekomen stapte ik samen met mijn ex-collega en huidige reispartner in onze gehuurde Nissan Bluebird uit '85, een echte backpackerbak dus. De hele week rondgereden, elke uithoek van Tasmanie bekeken, echt fantastisch hier. De details horen jullie later wel! Nu zitten we in een hostel, vol spanning, want morgenochtend vertrekken we op de OverlandTrack, een wandeltocht van 80 km dwars door de Tasmaanse wildernis. Ik heb er zin in!

Liefs Kim

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer