Eindelijk weer thuis!

Lieve allemaal,

Na tieneneenhalve maand heb ik vorige week dinsdag eindelijk weer voet op Nederlandse bodem gezet. De laatste dagen in Thailand spendeerden we in Bangkok.. We bekeken nog een aantal tempels, welke echt wel mooi waren, maar ik heb nu wel genoeg boeddha's voor de komende 10 jaar gezien. Daarnaast hebben we nog een boottocht gedaan op de laatste dag waarbij we vooraf betaalden en vervolgens enorm opgelicht werden (waar Mir en ik een talent voor lijken te hebben op de laatste dag van onze vakantie.....), wat er in eindigde dat Mir enorm veel lol had om mij terwijl ik onze bootman luid stond uit te schelden voor crimineel, terwijl hij gewoon rustig zijn schouders ophaalde en wegvoer.... Verder hebben we voornamelijk geshopt, om nog een aantal kilo's toe te voegen aan mijn toch al veel te zware bagage. Op maandagavond leek onze hele thuiskomst nog even in het honderd te lopen, omdat we allereerst onmogelijk een taxi konden krijgen om ons naar het vliegveld te brengen. Na 25 minuten vonden we er eindelijk een, maar onze aanvankelijk ruim ingeplande tijd begon inmiddels aardig krap te worden, en tot overmaat van ramp stonden we na zo'n 400 meter meteen vast in een file die absoluut geen aanstalte maakte om ook maar een meter te bewegen. Ik zag ons in gedachten het vliegtuig al uitzwaaien... Maar gelukkig loste het probleem zich na zo'n 45 zenuwslopende minuten op en bleek onze chauffeur wel degelijk te weten waar het gaspedaal zich bevond in zijn auto. Na een prima vlucht en 6 uur wachten op Londen landden we eindelijk op Schiphol, waar alleen mijn vader het droog hield bij de ontvangst.

Het was een fantastisch jaar om nooit te vergeten, maar het is ook heerlijk om weer thuis te zijn. Iedereen bedankt die op mijn welkomstfeestje aanwezig was, echt helemaal super! Voor nu is dit dan mijn laatste sterke verhaal, maar wie weet volgen er ooit nog meer! Ik ben nog niet uitgereisd!

Liefs Kim

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer