City Experience

Gisteravond eindelijk contact kunnen leggen met de mensen op mijn slaapzaal. Tot nu toe was er telkens of niemand 'thuis' of ze sliepen. De halve nacht zitten praten met een Franse jongen en een Fins meisje, was echt heel gezellig. Vanmorgen weer op tijd op (ik moet mijn gemiddelde nachtrust echt gaan verlengen, want dit hou ik echt nooit vol zo.....), want we gingen mee met de City Experience, een gratis sightseeiing tour door de stad. Eerst naar Bondi Beach geweest en daarna naar de Royal Botanical Gardens, waar de kaketoes gewoon op het gras zaten! Daarna naar Manly, waar we hebben gebeachvolleybald. Ik was natuurlijk weer ouderwets slecht, maar wel ontzettend gelachen. Daarna over de Harbour Bridge gelopen, en even stiekem omhoog gekeken, en het is HOOG, ik ben benieuwd hoe dat zal gaan volgende week als ik over de ronding ga lopen! Onderweg veel lol gehad met de chauffeur en veel van de stad gezien. En het is allemaal even mooi en geweldig. Morgen gaan we naar Sevenmilesbeach voor de surfcursus en daarna ga ik weer even terug naar Sydney. Ik heb er echt zin in om alleen verder te reizen, maar nu is het met de groep (of althans, het kleine groepje waar ik nog mee optrek) ook wel heel gezellig.

O ja, ik heb een Australisch mobiel nummer: +61 424365173. Ik kan er alleen nog geen sms-jes op ontvangen, dus die kan je nog gewoon naar mijn Nederlandse mobiel sturen, maar ik zal mijn sms-jes wel van dit nummer sturen. En eventuele post kun je sturen naar: 

Kim Klinkhamer (achternaam moet onderstreept zijn)

C/o Work and Travel Company

Locked Bag A4015

Sydney South, NSW 1235

Australia

Dit adres blijft gewoon het hele jaar hetzelfde, de post wordt dan doorgestuurd naar de plek waar ik op dat moment zit. Dat was het tot nu toe!

Liefs Kim

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer