BridgeClimb!

Hallo lieve mensen!

Ik zit dus weer in Sydney en heb vrijdag de Harbour Bridge beklommen. Het was echt fantastisch! Het was super helder, dus we konden zelfs de Blue Mountains in de verte zien liggen en de zonsondergang was adembenemend. En daar sta je dan, boven de hele haven van Sydney, met al die duizenden lichtjes, echt gaaf! En nog leuke mensen leren kennen ook; een stel uit Melbourne, waar ik zeker langs moest komen zodra ik daar ben. Altijd handig toch!?

Dit ben ik boven op de Harbour Bridge!

En dit was de groep waarmee ik klom. (Voor het geval jullie het niet kunnen zien; ik sta helemaal rechts)

Gisteren naar de bios geweest en lekker gedanst in de bar onder het hostel (hip hostel hoor!) (jelle: operation completed!). Vandaag de Costal Walk gedaan langs een paar van Sydneys stranden. Was heerlijk weer en erg mooi. Morgen vertrek ik naar de Blue Mountains, ik hou jullie op de hoogte!

Liefs Kim

PS: als jullie geprobeerd hebben om met me te msn-en en ik heb niet geantwoord: wees niet beledigd, want dat was mijn msn in NL, die start steeds automatisch op als mijn vader de computer daar gebruikt. Dus..... sorry!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer