Back in Oz

Hallo lieve allemaal!

Hoe is het in Nederland? Ik ben inmiddels weer terug in Australie en herenigt met mijn grote broer, tof!!!! Het was echt helemaal fantastisch om Jelle weer te zien, en tot nu toe hebben we het erg gezellig samen. Na een dag bijkletsen en rondhangen (was best een boel bijkletsen na een half jaar.....) hebben we Brisbane verlaten, op weg naar Noosa. In Noosa hebben we een surfles genomen en de dag daarna lekker zelf geklooid met ons board. Na 3 dagen relaxen aan het strand zijn we doorgereisd naar Hervey Bay, om een Self Drive Camping Safari op Fraser Island te ondernemen. Men neme: een grote 4WD jeep, 9 bijelkaargeraapte backpackers, kampeerspullen, 2 koelboxen volgestouwd met eten en alcohol, het grootste zandeiland ter wereld (zo'n 120 kilometer lang en 20 kilometer breed), een landkaart, 3 zonnige dagen en je hebt een Self Drive Camping Safari! Er waren zo nog 3 jeeps van dezelfde organisatie, dus in de avonden zetten we 's avonds gezamelijk het kamp op, wat het nog eens extra gezellig maakte! En we mochten dus ook zelf rijden! Over hobbelige zandwegen en met 80 km/uur over brede stranden!!! Mooie meren om in te zwemmen, prachtig bos en erg veel lol, 3 topdagen dus! Gisteren kwamen we terug op het vasteland en hebben meteen de nachtbus naar Airlie Beach gepakt. Het is hier heerlijk warm, palmbomen in overvloed, zwembad voor de deur, best uit te houden dus! Morgen vertrekken we voor 3 dagen op een zeiltocht naar de Whitsundays, een eilanden groep in het Great Barrier Reef. We hebben een jacht geboekt waar 12 passagiers opgaan en 2 bemanningsleden, en waar je naast het snorkelen op het reef ook gewoon zelf mee mag helpen met zeilen! Klinkt goed, of niet? Dat dachten wij ook!

Ik krijg trouwens van veel mensen het verzoek of ik meer foto's op mijn site wil zetten. Ik probeer dat regelmatig, maar slaag er gewoon niet meer in om een internet cafe te vinden waar de verbinding snel genoeg is om de foto's up te loaden. Sorry, maar het wordt waarschijnlijk dus echt ff wachten tot ik terug ben! Verder zou ik graag een beetje zicht krijgen op hoeveel mensen mijn site eigenlijk lezen, dus zou iedereen zo vriendelijk willen zijn om zodra je dit leest even je naam achter te laten in het gastenboek? Bedankt! Tot mails!

Liefs Kim

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer