3000 keer "O my god"

Hi allemaal!

Hoe is het daar in Nederland, zijn jullie allemaal al ingesneeuwd? Ik heb niet zoveel tijd, dus het wordt even een kort verhaaltje, maar dit moet ik toch even met jullie delen: ik heb een skydive gedaan!!!!!

Dinsdag, 8.00 uur: een beetje nerveus verzamel ik met nog 4 andere lotgenoten uit de bus voor het hostel waar we werden opgehaald met een busje, dat ons naar het vliegtuig bracht. Voor we het wisten waren we compleet in pak met harnas uitgerust, voorgesteld aan onze instructeurs en zaten we in het vliegtuig. Prachtige uitzichten, langzaam begon het tot me door te dringen dat ik op het punt stond om uit een vliegtuig te springen! En toen waren we daar, op 12000 feet hoogte... de deur ging open en de eersten sprongen naar buiten. Mijn instructeur schoof me richting de deur en in een nou-laat-het-dan-maar-zo-snel-mogelijk-gebeuren-stemming schoof ik het vliegtuig uit, iets te snel bleek, want mijn instrusteus zat nog binnen te wachten op ons sein. Daar hing ik dus, 12.000 feet boven de grond, en toen besefte ik het echt: ik moet dat hele end naar beneden! En voor ik het wist sprongen we, eerst een salto, doodseng natuurlijk, en toen vallen, vallen en nog eens vallen. Doodeng, maar echt super super gaaf!!!!!! Na 45 seconden vrije val ging de parachute open en na van de uitzichten genoten te hebben landen we vlekkeloos op de grond. Dat was gaaf!!!!!!!

Liefs Kim

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer